Peruskorjaus

Olemme erikoistuneet Hissien peruskorjaukseen joka on koko alan varmasti vaativin ja eniten ammattitaitoa vaativa osa.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä; Peruskorjaus, saneeraus, modernisointi, perusparannus...Peruskorjaus on käsitteenä hankala ja voi sisällöltään vastata jopa uutta hissiä.

Jokainen työmaa on oma kokonaisuutensa ja jopa samassa kiinteistössä olevat hissit ovat yksilöllisiä. Yleisesti hissien peruskorjaukseen
liittyy paljon erikoisosaamista, alihankintaa, suunnittelua ja valintoja.Tarkoituksenamme on olla alan paras yritys juuri tällä
vaativalla osa-alueella

Peruskorjauksen piiriin voi kuulua mm.

  • hissit
  • liukuportaat
  • nosto-ovet
  • henkilöliikenneovet

Pienkorjaus

Hissien ja muiden nosto- / siirtolaitteiden huollon yhteydessä tehtäviä korjauksia, vikakorjauksia, ennakoivia kunnostuksia, määräaikaistarkastuksissa todettujen vikoja ja puuteiden korjauksia sekä pieniä parannustöitä kutsutaan yleisesti pienkorjauksiksi.

Tämä vähemmälle huomiolle jäänyt osa-alue hissien kunnossapidossa on olemassa olevissa hisseissä varmasti yksi tärkein asia joka vaikuttaa hissien elinikään, käytettävyyteen ja turvallisuuteen. Toimimaton yhteistyö palveluntarjoajan ja kiinteistön omistajan edustajan kanssa näkyy monesti suurina korjauskuluina.

Oikein tehty korjaus yhdessä laadukkaan huollon kanssa pitää käyttökulut kohtuullisina

Haluamme panostaa kumppanuusajatustamme juuri tähän toimintaan.
Hissien kunnossapito on luottamustoimi jonka kiinteistö hankkii hissialan erikoisliikkeeltä. Yleensä kunnossapito jää siihen että laaditaan huoltosopimus joka sitten unohdetaan pölyttymään.

Teemme kaikkia alan pienempiäkin töitä kuten:

Määräaikaispöytäkirjatyöt
Kannatusköysien uusimiset
Koneistojen uusimiset
Korien kunnostukset ja sisustukset
Hissien maalaukset
Vikakorjaukset
Hissipuhelimien asennukset
Valoverhojen asennukset