Modernisointiin monta hyvää syytä

Suomessa käytössä olevien hissien keski-ikä on yli 30 vuotta. Hissi on tekninen laite joka kuluu käytössä siinä missä muutkin laitteet. Yleisesti vanhojen hissien lähestyessä elinkaarensa päätä, laitteiden pitäminen toimintakunnossa alkaa vaatia enemmän korjauksia ja sitä myötä korjauskustannukset kasvavat.
Modernisoimalla voidaan vaikuttaa asumisviihtyvyyteen ja kiinteistön arvoon. Paras tapa tarkistaa oman hissin nykyinen kunto on ottamalla yhteyttä ja pyytää alan ammattilaisen tekemään hissille kuntoarvio ja ehdotus tarvittavista toimenpiteistä.
Onelift Oy:n toimittamat hissit toimivat avoimella järjestelmällä eivätkä vaadi valmistajakohtaisia työkaluja. Tämä tarkoittaa täyttä vapautta tuleviin modernisointeihin ja jatkuvaan huoltoon. Huolto ja ylläpito onnistuu täysin tavallisilla työkaluilla, joita jokaiselta hissiteknikolta löytyy. Myös varaosat ovat helposti saatavilla. Hissiemme hallintajärjestelmä on yhteensopiva eri valmistajien ja eri aikakausilta peräisin olevien osien kanssa, vähentäen riskiä, että hissin käyttöä haittaisi yksittäinen vanhentunut osa.

PERUSKORJAUS VAI KOKONAAN UUSI HISSI?

Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja ja vastaukseen vaikuttavat, mitä hissiltä haluat ja tarvitset. Peruskorjaus on kuitenkin ekologisempi vaihtoehto kuin uuden hissin rakentaminen. Modernisoimalla voidaan hyötykäyttää jo olemassa olevia rakenteita, jotka on rakennettu kestämään. Ne tarjoavat saman suorituskyvyn ja toiminnot kuin rakennusaikaan. [Uuden hissin rakennuksessa kaikki uusitaan], jolloin jätettä syntyy paljon enemmän eikä täysin toimivia ja hyviä osia pystytä kierrättämään parhaalla mahdollisella tavalla.

NELJÄ SYYTÄ MODERNISOINNILLE

TURVALLISUUS

Suurimmat turvallisuuspuutteet ovat pysähtymistarkkuus, hälytysyhteyden puuttuminen ja hissikorin ovettomuus. Modernisoimalla pystytään vanhat hissit tuomaan nykyajan turvallisuuden standardeihin.

ESTEETTÖMYYS

Tarkasti pysähtyvä hissi, riittävän suuri kori- ja oviaukon koko ja helposti näkyvät sekä tunnistettavat merkinantolaitteet parantavat kiinteistön esteettömyyttä. Esteettömyyttä parantamalla pystytään takaamaan vanhenevan asukaskunnan itsenäinen elämä pidempään.

ULKOASU

Hissien sijainti kiinteistössä on yleensä keskeisellä paikalla, joten laitteen ulkoasu ei ole aivan merkityksetön. Nykyisillä materiaaleilla voidaan tehdä hyvinkin yksilöllisiä ja arvokkaan näköisiä ratkaisuja. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

ENERGIATEHOKKUUS

Energiatehokkuus Vanhat hissit kuluttavat energiaa huomattavasti nykyisiä enemmän, vaikka modernisoinnissa usein saadaankin korin kokoa ja kapasiteettia kasvatettua

modernisoituhissi2
modernisoituhissi

Pyydä tarjous niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.