Tule meille töihin!

Haluatko työskennellä jatkuvasti kasvavassa yrityksessä alalla, jota ei työttömyys vaivaa?
Palkkaamme kaksi uutta työntekijää.

Onelift Oy on vuonna 2010 perustettu nuorekas ja asemansa vakiinnuttanut yritys, joka toimittaa hissejä asuin – ja yrityskiinteistöihin. Erikoisalaamme on uusien hissien rakentaminen sekä vanhojen peruskorjaaminen. Ylpeinä voimme kertoa, että olemme vaativien kohteiden erikoisammattilaisia. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Etsimme joukkoomme yhtä uutta asentajaa tekemään hissien peruskorjauksia ja asennuksia. Toivomme, että sinulta löytyy ainakin jonkin verran aikaisempaa kokemusta työskentelystä hissien parissa. Vähintään kahden vuoden kokemus katsotaan eduksi.

Lisäksi etsimme yhtä harjoittelijaa kesätöihin. Aluksi tehtäviin kuuluu hissitöissä avustavat tehtävät. Taitojen kehittyessä tehtävien vaativuustaso kasvaa. Työ saattaa johtaa vakituiseen työsuhteeseen.

Molemmissa työtehtävissä vaatimuksena on sähköalan perusteet kattava koulutus, ajokortti ja mahdollisuus itsenäiseen liikkumiseen kohteiden välillä sekä luontainen palo ja taito käsillä tekemiseen. Eduksi katsotaan, jos olet suorittanut työturvallisuuskortin, sähköturvallisuuskortin ja käynyt hätäensiapukoulutuksen.

Liity energiseen ja nuorekkaaseen joukkoomme alalle, jossa ei tarvitse huolehtia, riittääkö töitä. Meillä on mahtava ja mukava porukka, jossa viihtyy. Koulutamme sinut työtehtävääsi perusteellisesti.

Yhteydenotot

Christian Rautiainen
toimitusjohtaja
040 724 3610
christian@onelift.fi

Voit jättää avoimen työhakemuksen, jos meillä ei ole juuri nyt sinulle sopivaa työpaikkaa tarjolla, niin otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopiva paikka avautuu.

Hakemus käsitellään aina luottamuksellisesti.

    Hakemus käsitellään luottamuksellisesti. Lue meidän tietosuojaseloste.