Onelift on asiakkaan asialla

Onelift Oy on vuonna 2010 perustettu yksityisomistuksessa toimiva yritys, joka toimittaa hissejä niin asuin- kuin yritystaloihin. Rakennamme uusia hissejä, ja peruskorjaamme ja modernisoimme jo olemassa olevia hissejä.
Yritys on merkitty TUKES:in urakoitsijarekisteriin. TUKES:n rekisterissä Onelift Oy:lla on myös hissi- ja sähköpätevyydet ja yrityksemme on tilaajavastuu.fi -tietokannassa.
Onelift Oy:n johtava liikeajatus on tuottaa laadukkaita tuotteita, uusia hissejä ja olemassa olevien hissin peruskorjauksia ja modernisointeja
Kaikki toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, tarjoamme sellaisia tuotteita ja palveluita kuin asiakkaamme haluavat.
Päätoiminta alueemme on pääkaupunkiseutu, mutta hyvän alihankintaverkostomme ja yhteistyökumppaniemme ansiosta pystymme toimittamaan tuotteitamme lähes koko Suomen alueella.

Toimimme kestävän kehityksen periaatteen mukaan

Olemme vastuullisesti toimiva, kestävän kehityksen hallitseva yritys, ja toimimme sen periaatteen mukaan.
Lajittelemme kaikki jätteeksi luokiteltavat komponentit, joita syntyy toimimillamme työmailla.
Asiantuntevat asentajamme lajittelevat kierrätettävät purku- ja pakkausmateriaalit kiinteistössä oleviin kierrätysastioihin,
kierrätyspisteisiin tai yritykseen omiin kierrätyspisteisiin, joihin on helppo lajitella selkeiden ohjeiden avulla.

KIERRÄTÄMME KOMPONENTEJA

Ympäristöstämme huolehtiminen on meidän kaikkien vastuulla ja nuorekkaana yrityksenä, yhtenä toiminta-ajatuksena olemme ottaneet tämän normaaliksi tavaksi toimia. Näin toimimalla säästämme kuluissa ja yhteiskunnan menoja sekä kaatopaikalla syntyvän sekajätteen osuutta.